infumum Haber Editörü
Mesaj Sayısı : 100 Yaş : 28 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Tiyatro,Alışveriş yapmak,Tatıle gıtmek resimler : takım : Kayıt tarihi : 11/08/08
| Konu: İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman resmen affedildi Çarş. Ağus. 13, 2008 1:07 pm | |
| Yönetim kurulu dünkü toplantısında, teknik heyetin raporu üzerine her iki futbolcunun takıma dönmesini oybirliğiyle kabul etti. Beşiktaş, "Özür dilemek bir erdem, affetmek de büyüklüktür" açıklamasını yaptı. AVUSTURYA’daki birinci etap kampında terlik yüzünden kavga eden ve kadro dışı bırakılan kaptanlar İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman affedildi. Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, dün yaptığı toplantıda süresiz kadro dışı bırakılarak para cezasına çarptırılan iki futbolcunun affedilmesine oybirliğiyle karar verdi. Akaretler’deki kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası, İbrahim’ler hakkında alınan kararı resmi internet sitesi aracılığıyla duyuruldu. Yapılan açıklamada, iki futbolcununun yaptıkları hatanın farkında olduğu kaydedilerek şöyle denildi: Kişisel bir tartışma "Yönetim kurulumuz tüm görüşleri detaylı bir şekilde inceledikten sonra, iki futbolcunun yaptığı hatanın asla başkanımıza, formamıza, camiamıza, yönetimimize, teknik heyetimize yönelik olmadığını, tamamen aralarındaki anlık kişisel bir tartışma neticesinde meydana geldiğini, futbolcuların bugüne kadar olan futbolcu kişilikleri, aldıkları ağır cezaya rağmen başka bir takıma gitmek için en ufak bir düşünce ve tavır sergilememeleri, aksine tek düşüncelerinin kulüplerinde kalma arzusu olması beyanları ve olay sonrasında üzgün, pişman, saygın davranışlarını göz önünde bulundurmuş ve teknik heyetin de görüşleri alınarak İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman’ın para cezaları ve kaptanlıklarının alınmaları geçerli olmak üzere affedilmelerine oybirliği ile karar verilmiştir. Beşiktaşlılık duruşu; kişilere sadece ceza vermeyi değil, gerektiğinde affetmeyi de gerektirir. Özür dilemek bir erdem, affetmek de büyüklüktür." Alıntıdır:Hürriyet | |
|